CAT | ESP | BLOG
banner disseny web Dissenyaweb.com
Pàgines web de disseny
INICI CONTACTE ALLOTJAMENT EMPRESA
PRESSUPOSTOS

Informació corporativa


Al servei de la teva pàgina web
[+] Empresa
El nostre tret diferencial respecta la comptetencia és l'exclusivitat i el disseny a mida de tots els nostres projectes. Totes les nostres págines web son de disseny únic, gairebé artesanals i amb gran atenció fins al més mínim detall.

Som una empresa seria i responsable. Ens hem guanyat el prestigi i el respecte de un gran nombre d'empreses de tots els sectors gràcies a la nostre perseverància i a la riguorositat en la manera d'enfocar el disseny de les pàgines web.

Pressupostos:

Podem oferir pressupostos web amb preus realment econòmics per projectes amb pocs recursos i pressupostos més elevats en pàgines web que requereixin grans funcionalitats. Sol·licita el teu pressupost sense cap compromis i compara preus amb altres empreses del sector. T'adonaràs de lo competitius que son els preus dels nostres pressupostos
Serveis:

• Assessorament en estructura i continguts de la pàgina
• Restyling o creació d'imatge corporativa
• Disseny gràfic de la pàgina
• Programació de la página (HTML, CSS, PHP, ASP, XML...)
hosting) i correu electrònic
• Posicionament en buscadors (SEO, Adwords...)
• Manteniment i actualització dels continguts de la pàgina

Realitzem auditories d'imatge corporativa i presencia a Interent. En aquests estudis analitzaem pàgina web actual de l'empresa i proposem un pla de millora tenint en compte els conceptes de usabilitat, funcionalitat, disseny, posicionament a buscadors i conversió d'objectius.

També realitzaem accions paral·leles a la página web relacionades amb l'imatge corporativa i la identitat visual de l'empresa (disseny gràfic de catàlegs, fulletons, targetes, presentaciones, etc...). Aquestes accions son un gran complement per promocionar i recolzar la funció comercial de la pàgina web.


Vols treballar amb nosaltres?

Si t'apassiona el món d'Internet i tens coneixements de disseny gráfic o de programació, envia'ns el teu currículum.

El nostre equip és jove, dinámic i creatiu, busquem persones emprenedores i decidides que se sentin identificats amb els valors de la nostre empresa.

Envía'ns un mail i explica'ns què has fet fins ara i què t'agradaria fer en el futur.

És important que ens ensenyis mostres de la teva feina.

Mail a rsolans@dissenyaweb.com
Si ho prefereixes també pots contactar amb nosaltres al telèfon al 93 431 44 45
Canals socials
Tel. 670 21 69 58