CAT | ESP | BLOG
banner empresa disseny web Empresa de disseny web
Pàgines web de disseny
INICI CONTACTE ALLOTJAMENT EMPRESA
PRESSUPOSTOS

Disseny web fet a mida


L'exclusivitat com a valor fonamental
[+] Exemples i models de disseny web
Dissenyaweb.com és la divisió de Solans_DSGN especialitzada en la creació de pàgines web de disseny.

El principal valor que ens defineix és l’exclusivitat, és per això que tots els nostres projectes tenen un disseny personalitzat i es desenvolupen completament a mida per cada empresa, tan a nivell de disseny gràfic com de programació.

En cap cas utilitzem plantilles o "templates" estandar, els quals moltes altres empreses descarreguen d’Internet i utilitzen en el disseny de les webs dels seus clients.

Per això els nostres projectes transmeten una bona imatge corporativa de l’empresa i incorporen un alt valor afegit d’estètica i funcionalitat.
Per altre banda les nostres pàgines web resulten flexibles i adaptables per a futures modificacions o millores posteriors.

Tecnològicament disposem de tots els recursos necessaris i oferim aplicacions i sistemes d’última generació per fer pàgines web que no només serveixin per transmetre valors i fer publicitat, sinó que directament ajudin a augmentar el volum de vendes de les empreses.

Realitzem auditories d'imatge corporativa i presencia a Interent:

En aquests estudis analitzaem pàgina web actual de l'empresa i proposem un pla de millora tenint en compte els conceptes de usabilitat, funcionalitat, disseny, posicionament a buscadors i conversió d'objectius.
També realitzaem accions paral·leles a la pàgina web relacionades amb la imatge corporativa i la identitat visual de l'empresa (disseny gràfic de catàlegs, fulletons, targetes, presentacions, etc.). Aquestes accions son un gran complement per promocionar i recolzar la funció comercial de la pàgina web.

Estaràs en bones mans

• Assessorament per l'estructura i continguts
Restyling o creació d'imatge corporativa
• Disseny gràfic de la pàgina
• Programació web (HTML, CSS, PHP, XML...)
• Registre de domini, allotjament (hosting) i mail
• Posicionament en buscadors (SEO, Adwords...)
• Manteniment i actualització de continguts
Els nostres clients

Al llarg de la nostre trajectoria hem treballat majoritariament per empreses relacionades amb el mon de la PIME. Entre elles hi ha empreses destacades de sectors molt diversos: Construcció, arquitectura, medicina, farmacia, esports, música, turísme, industria, publicitat, etc...

clients Dissenyaweb.com

clients Dissenyaweb.com
ampliar info   Veure més clients
Canals socials
Tel. 670 21 69 58